Ta sig runt

Vi höjer kvaliteten! Denna sida genomgår just nu en st?rre granskning med syfte att göra den här reseguiden bättre.

San Sebastian är ingen stor stad. Därför kan man utan problem ta sig runt i staden till fots. Att promenera ger också en möjlighet att njuta av stadens härliga arkitektur och alla sevärdheter. Det gör också att man kan stanna till närhelst man vill, till exempel vid en tapasbar, en vacker park eller en lockande butik. Om man vill ta sig lite längre sträckor så är det främst taxi, buss eller cykel som man kan använda sig av.

Cykeluthyrning

Att utforska San Sebastian med cykel är ett bra alternativ för den som inte vill gå. Det finns cykeluthyrning överallt i staden och under vissa perioder är det till och med gratis att hyra cykel.

Taxi

Om man vill åka längre sträckor eller ta sig upp på något av stadens berg så är taxi ett bra alternativ. Det som är viktigt att veta när det gäller taxi i San Sebastian är att man enbart kan stoppa en taxi vid de speciella taxiskyltar som finns här och var i staden. Det går inte att sträcka ut handen och försöka stoppa en taxi vart som helst, det är till och med förbjudet för taxibilarna att ta upp passagerare som inte står vid en taxiskylt – bortsett från ifall man har ringt och bokat en taxi i förväg förstås. Taxi är generellt sett ett billigt färdmedel i San Sebastian.

Buss

I San Sebastian finns det flertalet busslinjer som sträcker sig kors och tvärs över staden. Det går att köpa enkelresor likväl som busskort. Bussarna går ofta och det finns en bra app att ladda ner med stadens busstidtabeller.

Dagens v?der, San Sebastian

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regnskurar
14 ?C

Länktips för bokning av resor till Baskien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Baskien.
Få inspiration och boka flyg- och hotellpaket på Resfeber, vår favorit-resebyrå! Vi gillar speciellt förslagen på weekend-resor med flyg och hotell.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!